LESGEVERS

 
naam Curriculum Vitae
   

Christof Kenes

 

 Christof begon te dansen bij Madame Nicola in Antwerpen op 4-jarige leeftijd. Toen hij 6 was combineerde hij lessen aan de balletschool van Christine Goossens in Turnhout met die van Madame Nicola in haar diverse scholen..

 Madame Nicola schakelde hem later in om haar te assisteren in de balletschool te Neeroeteren.

 Een van de hoogtepunten in zijn balletcarière was het feit dat hij uit 20 jongens werd gekozen om aan de productie de Bolero van Maurice Béjart deel te nemen in Brussel.

 Christof breidde zijn kennis van klassieke dans verder uit door lessen te volgen in het Nederlands Danstheater in Tilburg en op de jaarlijkse internationale dansstages in Antwerpen, die georganiseerd worden door Dansstudio Arabesque. Daar kreeg hij les van Vivian Loeber, die eerste soliste en balletmeester was bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, alsook soliste van het London Festival Ballet én danspartner van Rudolf Nurejev. Deze laatste heeft Christof zelfs persoonlijk ontmoet als 5-jarige bij een optreden in België.

 In Antwerpen volgde hij eveneens pas de deux-lessen bij Hans Joachim Tappendorff en klassieke dans bij June Schlosser van de American Ballet Theatre in New York.

 Sinds 2004 vertrouwde Josée Nicola hem de Diestse Balletschool toe.
   
Els Torbeyns  
 
   
Evy Point  
 
   
Benedicte Dirix  
 
   
Jill Simons  
 
   
Lynn Reydams  
 
   
   

~ designed by web and office automation ~